Borgerlig begravning

En borgerlig begravning innebär stor valfrihet vid utformandet av ceremonin.                   

Den kan utformas helt efter egna önskemål.Man kanske vill ha en begravningsceremoni med det lokala favoritbandet som spelar musik? Eller kanske en begravning i den egna trädgården, vid havet eller i ett kapell.

Vid en borgerlig begravning finns det inga regler kring vem som ska vara officiant, det vill säga vem som ska leda begravningsceremonin. Det kan vara vem som helst; en vän, en pastor eller en annan person med vana av att jobba som officiant vid olika typer av ceremonier.

 

Prisexempel

10 290 kr

Transporter 3700 kr
Kistläggning 995 kr
Ceremonivärd 1800 kr
Administration 1495 kr
Kista Furu Obehandlad 2300 kr

 

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

 

En borgerlig begravning får utformas i princip hur som helst så till vida att ceremonin är värdig och respektfull gentemot den avlidne. Av tradition brukar den dock följa Svenska kyrkans ordning till viss del. Naturligtvis kan en borgerlig begravning även vara helt utan religiösa tecken. Ceremonin kan då fyllas ut med mycket annat än religiösa procedurer, till exempel personliga berättelser och minnen.

Wilja Begravningsbyrå har ett brett nätverk av borgerliga officianter att välja mellan. Vi hjälper er gärna att hitta rätt person för uppgiften.

 


Se utbud och få offert här