Vad kostar en begravning?

Kostnaderna vid en begravning kan variera mycket. Du har själv möjlighet att välja vad som ska prioriteras. Hos oss på Wilja Begravningsbyrå kan du i lugn och ro själv välja vad du önskar hjälp med, utan att känna någon press från utomstående.

En begravning utan ceremoni är billigare än en kyrklig - eller borgerlig begravning.Priset varierar beroende på vilket val av kista, blomsterarrangemang och andra tillval av produkter såsom dödsannons, programblad m.m. Kanske vill man ha minnesstund efter ceremonin med förtäring? Man kanske vill att en solist sjunger på begravningen? Det är helt upp till er anhöriga att utforma valen precis som ni vill och vi finns här som stöd på vägen.

Vi på Wilja Begravningsbyrå anser att kostnaden för begravningar många gånger är betydligt högre än den borde vara. Hur kan man då sänka priserna utan att det påverkar kvalitén och servicen? Vi prioriterar kundservice och vårt bokningsverktyg online och är inte i samma behov av lokaler med attraktiv geografisk placering. Ni finner det mesta man behöver veta kring begravningar och även information kring alla våra produkter på vår hemsida. Våra erfarna rådgivare är endast ett samtal bort. Detta medför att vi kan hålla nere priserna och ändå uppnå alla krav som ställs inför en begravning.

Vi utför också hembesök för er som önskar, allt för att ni ska känna er så bekväma med planeringen som möjligt.